Müjde Ar Filmografi

Müjde Ar,Kamile Suat Ebrem,1954,Türk,oyuncu,Aaah Belinda,Adı Vasfiye,Yolcu,Sayılı Kabadayılar,Sanem,Vasfiye,Aşk-ı Memnu,Bihter,Arabesk,Müjde,Kilit,Afife Jale,Fahriye Abla,Eğreti Gelin,İffet,Asiye Nasıl Kurtulur,Baldız,Naciye Arnamus

Müjde Ar (asıl ismi Kamile Suat Ebrem, d. 21 Haziran 1954), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Özellikle, 1980’li yıllarda rol aldığı filmlerle, sinemada kadın kimliğini özgürleştiren, kadın cinselliğine farklı bir bakış açısı getiren kadın filmlerinin unutulmaz oyuncusu olmuş,Türk sinemasındaki kadın temsilinin değişmesini sağlamıştır

Okumaya devam et “Müjde Ar Filmografi”

Münir Özkul Filmografi

Münir Özkul (15 Ağustos 1925, İstanbul – 5 Ocak 2018, İstanbul), Türk meddâh, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Doğum Adı Mustafa Münir Özkul
Doğum Tarihi 15 Ağustos 1925
Doğum Yeri Bakırköy, İstanbul, Türkiye
Ölüm 5 Ocak 2018 (92 yaşında)
Diğer ad(lar)ı Kel Mahmut Hoca, Yaşar Usta
Meslek Sinema ve tiyatro oyuncusu
Etkin yıllar 1940-2003
Evlilik(ler) Suna Selen, Umman Özkul (e. 1986)
Çocuk(lar) Güner Özkul (d. 1966)
imdb nm0654805

Okumaya devam et “Münir Özkul Filmografi”

Jin Hee Kyung Filmografi

Jin Hee Kyung ,Jin Hui Kyeong,Mom ,Heart to Heart ,Maids ,Surplus Princess ,Firstborn ,Poseidon ,Sunny,Now And Forever ,Dance with Solitude ,Marrying The Mafia ,Jumong,prince of the legend,Suits,Yeo Mi-eul,1968,Jin Hee-kyung,Filmografi,Dr. Prisoner,I Wish I Had a Wife,Gingko Bed,

Hee-kyung Jin, 7 Eylül 1968‘de Güney Kore’de Chollabuk-do’da doğdu. Dr. Prisoner (2019), I Wish I Had a Wife (2001) ve Gingko Bed (1996) ile tanınan oyuncu ve yönetmen.

İsim 진희경 / Jin Hee Kyung (Jin Hui Kyeong)
Meslek Oyuncu, Yönetmen
Doğum Tarihi 7 Eylül 1968
Boy 174 cm.
Kilo 52 kg.
Burcu Başak
Etkin Yıllar 1994-günümüz
Eğitimi Kunsan Universitesi
imdb nm0423080

Okumaya devam et “Jin Hee Kyung Filmografi”

Figen Han Filmografi

Figen Han (asıl adıyla Nevval Karpuz, d. 5 Şubat 1950), sinema oyuncusu.

Figen Han,Nevval Karpuz,1950,Göklerdeki Sevgili,Atını Seven Kovboy,Bu Baba Başka Baba,Bir Baba Hindi,Sevişerek Ölenler,Hababam Taburu,Killing Canilere Karşı,Osman Efe,

Figen Han (asıl adıyla Nevval Karpuz, d. 5 Şubat 1950), sinema oyuncusu. 1966 yılında sinemaya adım attı. Başlangıçta fantastik filmlerde rol aldı, daha sonra 70’lerin seks furyası döneminde vamp kadın tiplemesiyle adını duyurdu.

Okumaya devam et “Figen Han Filmografi”

Suzy Amis Filmografi

Susan Elizabeth ‘Suzy’ Amis Cameron (5 Ocak 1962) Amerikalı bir çevre savunucusu, eski bir aktris ve model.

Susan Elizabeth Amis,ABD,1962,Suzy AmisSusan Elizabeth 'Suzy' Amis Cameron,The Usual Suspects,Edie Finneran,The Ballad of Little Jo,Josephine "Jo" Monaghan,Little Man Jo

Susan Elizabeth ‘Suzy’ Amis Cameron (5 Ocak 1962) Amerikalı bir çevre savunucusu, eski bir aktris ve model.

Okumaya devam et “Suzy Amis Filmografi”

Katherine Parkinson Filmografi

Katherine Jane Parkinson (9 Mart 1978 doğumlu) İngiliz aktris.
The IT Crowd’da canlandırdığı Jen Barber rolü ile 2009 ve 2014 yılında İngiliz Komedi En İyi TV Aktris Ödülü’nü kazandı.
2011 de aday gösterildi ve 2014’te BAFTA TV Ödülü’nü aldı.

Katherine Parkinson,The IT Crowd,Jen Barber,Humans,Laura Hawkins,Sherlock,Kitty Riley,Britain Isn't Eating,Marion,Sarah,St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold, Physics Teacher,Extras,Woman in Queue,

Doğum 9 Mart 1978
Ülke Hounslow, Londra, İngiltere
Meslek Oyuncu
Aktif yıllar 2001 – günümüz
Eş (ler). Harry Peacock
Çocuklar 2
imdb nm1817670

Okumaya devam et “Katherine Parkinson Filmografi”

Jennifer Lien Filmografi

Jennifer Lien,Jennifer Anne Lien,1974,ABD,American History X,Davina Vinyard,Star Trek:30

Jennifer Anne Lien, 24 Ağustos 1974’te Chicago, Illinois, ABD‘de dünyaya geldi. Ablası ve ağabeyi var. İngilizce ve drama öğretmenleri tarafından teşvik edilerek tiyatroya başladı. Shakespeare’in “The Tempest” ve “Othello” da daha çağdaş dramatik ve müzikal tiyatroya geçmeden önce rol aldı. Jennifer, en iyi bilinen rolü Star Trek:Voyager televizyon dizisindeki ‘Kes’ dir.

Doğum Adı Jennifer Anne Lien
Yıl 24 Ağustos 1974
ülke ABD
Eğitim Professional Children’s School
Meslek Aktris, Oyuncu,
Aktif Yılları 1990-2002
imdb Hollywood

Okumaya devam et “Jennifer Lien Filmografi”

Oya Peri Filmografi

Oya Peri,Oya Peri kimdir,Oya Peri hayatı,Oya Peri biyografi,Oya Peri dizileri,Oya Peri filmleri,Oya Peri resimleri,Oya Peri fotoğrafları,Oya Peri bilgileri,Oya Peri oynadığı diziler,Oya Peri pics,Oya Peri wallpaper,Oya Peri avatar,Oya Peri fan kulübü,www Oya Peri, Oya Peri hakkında, Oya Peri filmi, Oya Peri bilgi, Oya Peri bilgileri, Oya Peri içerik, Oya Peri filmi bilgileri,Oya Peri ansiklopedik bilgi,Oya Peri konusu,Oya Peri film konusu, Oya Peri hakkında,Oya Peri filmi,Oya Peri bilgi,Oya Peri bilgileri,Oya Peri içerik, Oya Peri filmi bilgileri,Oya Peri ansiklopedik bilgi,Oya Peri konusu,Oya Peri film konusu,Oya Peri Oyuncular,Oya Peri oynayanlar,Oya Peri oyuncuları,Oya Peri hangi sanatçılar,Oya Peri da kimler var,Oya Peri Artist,Oya Peri Aktör,Oya Peri Sanatçılar,Oya Peri Kadın Sanatçılar,Oya Peri Galeri,Oya Peri Filmografi,Oya Peri, who is Oya Peri, Oya Peri life, Oya Peri biography, Oya Peri series, Oya Peri movies, Oya Peri pictures, Oya Peri photos, Oya Peri information, sequences that Michelle plays Fairley, Oya Peri pics, Oya Peri wallpaper, Oya Peri avatar, Oya Peri fan club, www Oya Peri, about Oya Peri, Oya Peri film, Oya Peri information, Oya Peri information, Oya Peri content, Oya Peri movie info, Oya Peri encyclopedic knowledge, Oya Peri said, Oya Peri movie subject, about Oya Peri, Oya Peri film, Oya Peri information,Oya Peri content, Oya Peri movie info, Oya Peri encyclopedic knowledge, Oya Peri said, Oya Peri movie subject, Oya Peri players, Oya Peri who play, Oya Peri players , Oya Peri inn gu artists, Oya Peri there who, Oya Peri Artist, Oya Peri Actor, Oya Peri Artists, Oya Peri Women Artists, Oya Peri Gallery, Oya Peri Filmography,

Gerçek Adı Perihan Kocamaz
Doğum Tarihi 1 Ocak 1946
Doğum Yeri İstanbul
Eğitim Durumu İlkokul
Ülke Türkiye

Okumaya devam et “Oya Peri Filmografi”

Vanessa Hudgens Filmografi

Vanessa Hudgens,1988,ABD,High School Musical,Gabriella Montez,Thirteen,Noel,Vanessa Anne

Vanessa Hudgens (d. 14 Aralık 1988; Salinas, Kaliforniya), ABD’li aktris ve şarkıcı. ‘High School Musical’ filmlerindeki ‘Gabriella Montez’ ve ‘Thirteen’ filmindeki ‘Noel’ rolleriyle tanınmaktadır.

Doğum adı Vanessa Anne Hudgens
Doğum 14 Aralık 1988
Ülke Salinas, Kaliforniya, ABD
Tarzlar Pop
Meslekler Aktris, şarkıcı, model
Etkin yılları 2004-günümüz
Müzik şirketi Walt Disney Records , Hollywood Records (2006-2009)
İlişkili hareketler Drew Seeley, Zac Efron, Lil Mama
imdb,Vanessa Hudgens,

Okumaya devam et “Vanessa Hudgens Filmografi”

Katee Sackhoff Filmografi

Kathryn Ann "Katee" Sackhoff,Katee Sackhoff,Battlestar Galactica,Yüzbaşı Kara Thrace,Starbuck,Kathryn Ann Sackhoff,Dana Walsh,24,Claire Shaw,Locust Walley,Longmire,Victoria Moretti,CSI: Crime Scene Investigation,Dedektif Frankie Reed,1980,ABD,Filmografi,My First Mister,Ashley,
Kathryn Ann “Katee” Sackhoff
(doğum 8 Nisan 1980) ABD’li aktris, en bilinen rolü Battlestar Galactica dizisinde Yüzbaşı Kara Thrace (Starbuck) rolüdür. Bu rolüyle 2004’te Saturn Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 24’ün sekizinci sezonunda Dana Walsh karakterini canlandırmıştır.

Doğum adı Kathryn Ann Sackhoff
Doğum 8 Nisan 1980
Ülke Portland, Oregon, ABD
Meslek(ler) Aktris
Aktif Yıllar 1998-günümüz
Resmî sitesi www.kateesackhoff.com
imdb,Katee Sackhoff

Okumaya devam et “Katee Sackhoff Filmografi”